Треньорът на Христо Христов в Титан – Живко Николов, изрази задоволство,

...
Треньорът на Христо Христов в Титан – Живко Николов, изрази задоволство,
Коментари Харесай

Живко Николов с първи коментар за евротитлата на Христо Христов

Треньорът на Христо Христов в " Титан "  – Живко Николов, изрази удовлетворение, че неговият ученик освен е станал европейски първенец за юноши до 20 години в Букурещ, само че е вдигнал и тежестите, които са възнамерявали.

„ Аз знаех, че ще стане първи, тъй като беше доста добре квалифициран. Но за нас беше значимо да запише високи достижения, тъй като това е от голяма важност за квотата за Олимпиадата в Токио. Получи се и по тази причина съм доста благополучен. Ако ставаше въпрос единствено за купата, аз нямаше да желая Ицо да изхвърля 180 кг, а 177 да вземем за пример. ”, съобщи за „ Петел ” Николов.

Той подсети също, че това е четвърта европейска купа за Ицо в четири следващи години, което приказва за неизменност и вярно развиване на 18-годишния гений.

„ Ицо ще продължи да подвига до 109 кг. Това ще е неговата категория в околните години. Следващите три надпревари ще са доста значими за него, защото имат голямо значение за квотата за Олимпийските игри. Дано Ицо успее в тях да запише достиженията, които са по силите му и към които се стремим. ”, добави Николов.  



 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР